søndag den 23. januar 2011

Stilhed før storm

Ja, jeg ved det godt - der er ind i mellem lidt stille herinde.
Men det er ikke fordi der ikke sker noget, det er såmænd bare fordi jeg har gang i alt for meget og oftest på én gang....
Jeg begyndte at tegne noget nyt til fru zippe den anden dag. Det er stadig meget nyt, men har en fornemmelse af, at det godt kunne ende med at blive godt:) - jeg håber i hvert fald......men om ikke andet så er det helt vildt sjovt!
Jeg kunne jo ikke undgå at blive motiveret af alle de herlige kommentarer og opmuntringer! Og når nogle siger at de ligefrem får lyst til at brodere igen, så....ja, så er det jo næsten min borgerpligt at kaste mig ud i et nyt broderidesign. For jeg brænder virkelig for broderiet og synes det er en skam at det i nogle år har været en lidt overset tekstil teknik. Men heldigvis ser det ud til at vende igen og at folk langsomt får øjnene op for, HVOR MAGELØST DET ER AT BRODERE!!

Så det er grunden til at der ind i mellem ikke kommer så mange ord her - eller for den sags skyld i den opgave jeg også burde skrive. Men er det ikke sådan at når inspirationen og ideerne er over én, så man gribe dem straks og være lige der, hvor kreativiteten og ideerne er? Så må opvask være opvask og formidlingsteori være formidlingsteori....Det har jeg i hvert fald læst noget kreativitetsteori om for nylig!:)

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se det :-)

    Synes din argumentation for ikke at læse formidlingsteori er rigtig god :-)

    SvarSlet
  2. Nåhhh det er DET der også sker for mig lige nu... I dette minut! ;-)

    SvarSlet