fredag den 28. januar 2011

Den uge Beathe flyttede ind!

Jeg har i denne uge fået en ny nabo - faktisk nærmere en roommate! Vi skal nemlig dele de sparsomme 25 m2 jeg bor på! Men jeg har en tro på at det nok skal gå...måske mest af alt fordi hun ingen arme har - så riskoen for at hun flytter rundt på møblerne, når jeg ikke er hjemme, er ret lille! Og hun kan umuligt rode mere end jeg allerede gør i forvejen!! Hun kommer helt fra Italien - og uden på papkassen stod der godt nok Donna, men jeg har nu valgt at kalde hende Beathe;)



Hun følte sig selvfølgelig lidt radbrækket af at være lukket inde i kassen et godt stykke tid. Men nu har vi ved fælles hjælp fået rettet hende ud og hun har allerede indtaget sin efterhånden faste plads.



Beathe skal hjælpe mig med mit næste fordybelse projekt i beklædning, men jeg tror det er godt at hun flytter ind allerede nu. Så vi lige har lidt tid til at lære hinanden at kende. Jeg har dog på fornemmelse at det er begyndelsen på et langt venskab...

1 kommentar:

  1. Er du vokset i størrelse siden den anden dag? Det må du være, siden du synes at en lejlighed på 25 km2 er lille ;-) Det er altså rimelig priviligeret at ha' al den plads lille Anne ;-) Tillykke med Beathe!

    SvarSlet